dimarts, 3 de novembre de 2015

SORTIDA A PRATDIP

El passat dimarts 20 d'Octubre tot el Cicle d'Inicial vam passar el dia a Pratdip.
Pratdip és un municipi del Baix Camp, el qual compta amb moltes coses que podeu visitar i racons plens d'encants. Si en voleu tenir més informació sobre el poble podeu clicar a la fotografia.
http://www.pratdip.net/


Ens vam preparar a l'escola per passar un dia genial a la natura i allà que ens vam dirigir
Després de les presentacions de les que serien les nostres monitores i del director de l'escola del poble, amb els seus dos alumnes ajudants i acompanyants, ens vam dirigir cap al poble. Vam visitar el castell, conèixer la historia i esmorzar en un parc proper.

Com ja haviem agafat forces, ens vam dirigir cap a uns dels horts, en el qual vam poder ajudar de primera mà transplantant enciams.


El temps ens va acompanyar.
A la sala del poble, vam escoltar la famosa llegenda dels Dips i seguidament vam sortir pels carrers de Pratdip a buscar els Dips que es troben per tot arreu.


L'autocar ens va portar directament a Santa Marina, un lloc molt bonic on hi ha una font i la gent puja a agafar aigua per beure a casa. Allà vam poder dinar en una sala que ens van habilitar, ja que abans que arribessim havia plogut i estava tot una mica mullat. Després de dinar vam poder sortir a jugar amb les fulles i vam elaborar una bosseta de fulles aromàtiques que vam portar cap a casa. Mireu si vam xalar:
Finalment vam marxar cap a casa molt contents


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada